"it may happen that you hate a thing which is good for you. and it may happen that you love a thing which is bad for you.Allah knoweth, you know not'

19 June 2013

My Price Checker- Save22.com.my

I berjaya beli Lipice Sheer Color dgn harga RM11.90 instead of RM14.90 kat Watson smalam yahooo!! Jenuh la i dok  survey kat mana ade promotion. Hubby i mmg dah tau habit i yg masuk 10 kedai 1 barang je i beli haha. Tak abis2 servey harga!!

I mmg tegar sikit klo bab2 nak survey harga barang ni..hubby i selalu je hangin klo tetiba i suh benti kat kat memana shopping mall/kedai semata nak check harga barang kuikui...Pengguna Bijak la katakan. selalu je die cakap i suka buang masa. Beli je la katanya..bukan beza sangat pun harga tu. Singgit Dua je..Owhh Nehi..Singgit Dua dah lepas duit parking i tau.

Stress woo klo i beli satu barang, esok i terjumpa pulak kat tempat lain murah dari i beli sebelum ni..Mmg hangin sebadan. Silap2 dua badan, Hubby i pun tempias sekali sebab tension i dok bebel tak servey dulu sebelum beli. hakhak..tak tau la pulak klo uols semua main beli je tak tgk pun price tag,  mmg i salute la..that is why  i suka shopping online nak view page tu bape kali pun xde sape nak kisah..

To my Hubby,!! u mesti tak caya kan kalau i cakap i dah jumpe website yang boleh update hari2 kat mana ade promotion..hahha gelak jahat..mesti u cebik je kan baca entry i nih hahah gelak lagi jahat..lepas ni u tak yah nak ngomel2 manja lg klo time balik keje i suh u benti semata nak tgk Breeze kat mana murah pastu benti lg tgk Bottle Avent ade promotion price or tak??  sbb i dah ade Save22.com.my. tolong i check kan harga, inform i kat mana ade sales, kat mana ade promotion, Siap bagi map lagi store mane yang ade sales tu Hebatkan I loike!!.


ni la websitenye!! siap kasi location store lagi

Antara Company yang participate, Air Asia pun ade uols

Terkujat gak i bila ade company yang leh tolong i wat keje2 gini..nampak sgt ramai yang cam i kan..xde la i sorang je rupenye masuk 1 kedai kuar tak beli pape pastu masuk lg kedai tak beli lagi kuar kedai ke3 kena marah ngan Hubby i..hakhak..

nak beli barang baby pun boleh je search dekat save22.com.my
Ladies, i tau uols mesti suke dengan  save22.com.my sbb ape tau, website ni mmg best, uols just insert nama brand, item, or store ape yang korang nak dekat search then save22.com.my akan gitau uols kat mana ade promotion..best tak?? best kan!!

Lepas ni klo nak beli barang mesti wat price check dulu dekat save22.com.my. Worth it!!


Olay i dah abis so i cari disini je

To all ladies make sure letak kat favourite yer rakan baru kite nihsave22.com.my ..jom jimat!! mesti husband uols sayang uols nanti sbb tolong jimatkan duit diorang hahah kannnn..

Psssttt Jom shopping!!

Bye Muahh..:)




6 comments:

  1. Ooo baru aku tau rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tun, nnt check time ade promotion je beli barang..leh jimat wang

      Delete
  2. hee..selagi tak dapat brg murah kita kena serveyla kn kak..nape nak bli mahal2 sedangkn fungsinya pun sama..=)
    jimattt duit kita..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer betul tu..elak membazir. Fikirkan kos melepas yg betul tak..;)

      Delete
  3. just thought of doing it...he hehe...rupanya dah ada orang buat dulu dah... *_^...anyway...well done! semoga berjaya tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks farah, jom la buat farah..:)

      Delete