"it may happen that you hate a thing which is good for you. and it may happen that you love a thing which is bad for you.Allah knoweth, you know not'

17 June 2013

Ngedate & Ngeteh

Rabu lepas, dan lepas, dan lepas hahah dah 3 kali lepas i ngan hubby dapat kuar dating, hahah bukan senang nak kuar berdua ngan hubby i tau. Biasa klo kuar mesti full car. Jadi sesekali dapat ngedate ni cam heaven lak. Dapat la bertukar tukar cerita. Acctually hubby I mmg suka bercerita pun, cerita pasal keje, pasal hobby n macam2 la. Biasanya time berdua-duan ni dapat la share cerita. kalau kuar bawak Double A  mmg la tak sempat nak citer2 apatah lagi nak lomantik2 kuis2 jari. Masing2 kena focus pada makan n balik je hahah

Tapi serious malam tu i asyik windu je ngan aisyah and Adam, pk je ape la diorang buat kat umah ni. Diorang buli tok diorang ke, gaduh ke wat pe..hihih keibuankan..baru kuar dah rindu..huhuhu

Acctually malam rabu yang dah 3 kali lepas tu kitorang  g tgk fast n furious 6.. Ni salah satu movie yang aku follow la..Klo korang ingat la cite ni mula tahun 2001 lagi, jangan ingat movie xde episod ok..movie pun dah berepisod. klo dedulu tgk wayang tu walo cite tu best tapi jangan ingat la ade sambung2 lgi..habis habis la..now movie pun berepisod k.

Ok 2001 the fast and the furious, 2003 sambung 2 fast 2 Furious lak, 2003 turbo charged prelude,2006 the fast and the furious Tokyo Drift,2009 Fast And Furious,2009 lagi  Last Bonsolerous, 2011 fast 5, 2013 Fast and Furious 6. hahaha hebat kan..tapi nak nunggu episodnya makan tahun la..
ehsan gugel. tq!!
ehsan gugel gak!!

 Sekian saja.. bye muahh




2 comments:

  1. nak gi tngok fast & furious yg bru tu..tngok treler dia mmng best..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah best siti 5 star i kasi..;)

      Delete