"it may happen that you hate a thing which is good for you. and it may happen that you love a thing which is bad for you.Allah knoweth, you know not'

20 June 2014

Naza Blade 250i ‘Naked’ SE

Haiii Ahkak kembali..keh keh..ahkak yang tenggelam timbul..Tetiba hari ni ahkak rase bertanggungjawab nak mempromosi business hasben ahkak. ok acctually Naza Bikes Sdn.Bhd baru (tak baru i je baru nak tulis) lauched latest edition Naza Bike. Nama diberi Naza Blade 250i Naked SE. klo translet lam melayunyer... Naza Blade 250i 'Telanjang" SE. dah kenapa nama ko gitu...Telanjang versi Special Edition...Oomaigaddd...

Blade 250i Naked SE (1)
Gini ha Jemah ghuper motonya..I prefer black colorlah..

Versi naik taraf daripada model asal Blade Naked itu merupakan produk hasil kolaborasi teknologi dengan pengeluar motosikal Korea Selatan, Hysoung. ( dah lama tau kan..nama koreanya Hyosung) Blade 250 Naked SE ditawarkan pada harga paling berpatutan dalam kategorinya iaitu RM13, 988 je. 

Banyak penambahbaikan dan ciri-ciri yang telah diupgrade oleh pihak NAZA. Antaranya model ini ditawarkan pada harga kompetitif adalah bernilai untuk wang dengan spesifikasi termasuk Double Cam Overhed ( DOHC ) dan suntikan bahan api elektronik (EFI ) bersama enjin V -twin 75 darjah.

Main point tulis blog ni klo korang dah jatuh cinta n rasa teringin sanagat nak tunggang Blade Naked 250i ni untuk g tarawikh or pulang berhari raya cepat2 hantar application form kepada:-

Hipermax Motor SBK S/B
No.10-G Jalan Megan Sri Rampai
KL Malaysia

or klo tak sabar sgt nak motor cepat wasep je 019-4411060

selain tu boleh je like dekat fb page Hipermax Motor SBK S/B.

ok chowww... hingga ketemu lagi..
tata
muahhhh luv u




2 comments:

  1. Kena tipu pay slip baru boleh amik motor ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah bisa diatur..bak mai i tolong edit :)

      Delete