"it may happen that you hate a thing which is good for you. and it may happen that you love a thing which is bad for you.Allah knoweth, you know not'

31 July 2013

Segmen Upkan Follower By Hana



http://justforfund.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html
Jom ramai2 join


Assalamulaikum, 

Hahaha baca tajuk dulu yer...ni bukan entry sesaje nak tulis yer...tapi entry yang mempunyai maksud untuk merapatkan ukhwah yang ditulis secara tersurat.

Motif, tujuan, agenda tak tersembunyi lagi nak upkan follower. Jom lah merapatkan silaturrahim sesama kita, di ramadhan yang mulia ini

Follower now 23 orang jer..hihihi

dah kenal ngan i maksudnya  follow i lah..jom lah follow kengkawan i sekali yer..jom jom
http://sekuntumbungazara.blogspot.com ( tq invite i muahh luv u)

ade lagi tapi update kendian leh tak?? sbb rushing ni nak balik berbuka dah...

Sekian, bye..:) Muahh

10 comments:

  1. salam..

    ok, done follow. #26

    selamat berpuasa dan selamat hari raya.. hehe

    ReplyDelete
  2. Salam, Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya :)
    thanks

    ReplyDelete
  3. Dah masuk kak..selamat berjaya ..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..insyaAllah. tq zara invite :)

      Delete
  4. Salam perkenalan.Dari segmen yang sama jugak.Done follow.Jemput follow blog saye ye.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama...done follow sini.. ^^

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai salam kenal :) akak dah follow yer. Thanks

      Delete